Družinski rokovnik Mamina (po)MOČ

mixpanel.track(“Video play”);

Družinski rokovnik Mamina (po)MOČ, ki ga je izdelala znana slovenska blogerka Danijela Č. Sluga (Mami na OFF), ni zgolj planer, s katerim si mamice načrtujemo svoj prosti čas. V prvi vrsti je priročnik, ki nas usmerja in nam pomaga pri temah, ki včasih uidejo iz glave. Mamina (po)MOČ je tudi dnevnik, v katerem lahko shranjujemo spomine na otroštvo otrok; vsebuje prostor za fotografije, prstne odtise, pobarvanke in risbice.

Rokovnik je sestavljen iz dveh delov. Prvi, vsebinski del vsebuje prostor za shranjevanje pomembnih informacij, kontaktov, rojstnih dni in podobno. Na enem mestu lahko shranimo vse, kar smo do sedaj shranjevale na mobilnem telefonu, računalniku, listkih ali pa kar v glavi. Poleg tega lahko najdemo veliko zamisli za družinsko preživljanje časa, otroško ustvarjanje, zdrave recepte in spodbude, ki pripomorejo k temu, da se ustavimo in delamo to, kar nas osrečuje. Tudi zdravje, največja vrednota vseh mamic, ima v rokovniku posebno mesto, saj nas vseskozi spodbuja k temu, da se več gibamo in bolj zdravo prehranjujemo.

Drugi del Mamine (po)MOČI je 20-tedenski planer, ki je namenjen organizaciji vseh družinskih aktivnosti. Lahko ga začnemo uporabljati kadarkoli, saj ni vezan na datum ali leto. Poleg planiranja aktivnosti za posamezen dan v tednu, bomo lahko načrtovale tudi rojstnodnevne zabave, hišna opravila, zdravniške preglede in urnik vadbe. Vnaprej bomo lahko določile zdrave večerje in izpolnile nakupovalni listek, na katerem je tudi predlog za zdravo živilo. In še najpomembneje, pri čisto vsakem tednu lahko najdemo predlog za OFF trenutke in otroško ustvarjanje.

Mamina (po)MOČ vsebuje citate in motivacijske misli, ki nas vedno znova dvignejo in usmerijo na pravo pot. Nudi nam vsebine, ki so nujno potrebne za preživetje ob napornem živžavu.

Podrobnosti o izdelku

format A5

150 strani

vezan z veliko kovinsko špiralo