Mediji o nas

Revija Ona je z mano naredila intervju. V njem lahko prebereš odgovore na naslednja vprašanja: Kdo je Lepa mami, kaj je njeno glavno vodilo, kako sem se odločila, da bom oblikovala nakit in še marsikaj.

Lepa mami v reviji Ona

Mična je popularna spletna stran, ki ponuja članke iz različnih področij, kot so svet mode, lepote, nasveti za zdrav življenjski slog, ideje za dom in uživanje v življenju. Seveda pa ne gre brez člankov, ki pokrivajo ljubezensko življenje in intimo.

Preberi, kaj so zapisali o Lepi mami.

CityLife je spletno mesto, ki sledi urbanemu življenju, spremlja svetovne trende in ponuja boljšo kvaliteto bivanja. CityLife je ambasador sodobnega načina življenja, ki na najbojši način prepleta tradicionalni tiskani medij, splet in družbene medije.

Preberi, kaj so zapisali o Lepi mami.

Grazia Slovenija je modna revija, ki vsak mesec prinaša aktualne vsebine iz sveta slavnih in vsakdanjih ljudi, svetuje pri odločitvah za hiter življenjski slog ter pomaga pri oblikovanju vašega stila. Grazia ve, da stil ni le moda, temveč način življenja.

Preberi, kaj so zapisali o Lepi mami.

Govori.se je spletni portal, kjer lahko preberete (skoraj) vse, kar se trenutno zanimivega dogaja in govori. Spremljate lahko zgodbe o ljudeh in dogodkih, ki se zgodijo doma ali v tujini. Trendi, dogodki, astro in še marsikaj najdete na portalu Govori.se.

Preberi, kaj so zapisali o Lepi mami.

Revija Story je z mano naredila intervju. V njem lahko prebereš, odgovore na naslednja vprašanja: Kako gledam na materinstvo, kako se je razvijala moja podjetniška ideja, kako mi Nejc pomaga pri poslu, kako sem izbrala izdelke za darilni paket Lepa mami in še marsikaj! Uradna stra revija Story.

Intervju revija Story

Jana je aktualna, verodostojna, optimistična, radovedna, ne skriva čustev, in vedno opozarja na teme, ki so pomembne za človeka, družbo in razvoj. Povezuje ljudi, ki ljubijo življenje, in jim ni vseeno, kako živijo svojega. Uradna stran revija Jana.

Objava v reviji Jana

Revija Lady, prvi slovenski ženski tabloid, že dve desetletji svoje bralke in bralce navdušuje z zgodbami o zvezdnikih doma in po svetu. Zaradi prijaznega in radovednega pristopa jo bralci zvesto spremljajo vsak teden. Uradna stran revija Lady.

Objava revija Lady

Revija Nova brez sramu razgalja slavne. Prva razkriva afere, na zabavah ujame vse žgečkljive podrobnosti, pogleda pa tudi v denarnice in dekolteje. Izhaja od leta 2002. Uradna stran revija Nova.

Objava revija Nova

Revija Story je zaupnica slavnih. Znani in uspešni Slovenci ji zaupajo svoje vesele in pretresljive življenjske zgodbe, delijo svoje vzpone in padce ter razkrivajo načrte za prihodnost. Uradna stra revija Story.

Objava revija Story

Blog TK SWAT ustvarjata dve nekdanji sodelavki, novinarki, ki ju druži ljubezen do mode, lepih stvari, notranjega dizajna, potovanj. T in K sta začetnici njunih imen (Tjaša in Katja), SWAT pa je kratica za posebno specialno enoto.

Preberi, kaj so zapisali o Lepi mami.