ZANJO IN ZANJ!

Paketek, ki bo razveselil mamico in očka.

ZDAJ PO SUPER CENI, KAR 20 % CENEJE!

Družinski rokovnik Mamina (po)MOČ, ki ga je izdelala znana slovenska blogerka Danijela Č. Sluga (Mami na OFF), ni zgolj planer, s katerim si mamice načrtujejo svoj prosti čas. V prvi vrsti je priročnik, ki usmerja in pomaga pri temah, ki včasih uidejo iz glave. Mamina (po)MOČ je tudi dnevnik, v katerem lahko shranjujejo spomine na otroštvo otrok; vsebuje prostor za fotografije, prstne odtise, pobarvanke in risbice.
---
Knjiga Nov status: očka je zbirka najbolj branih objav Nejca Šimnovca, avtorja bloga fotrovbrlog.si in srčnega izbranca Nine, avtorice projekta Lepa mami.
V knjigi Nejc na zabaven način opisuje vrtince svojih občutkov in pričakovanj glede prihodnosti, medtem ko je 39 tednov čakal na svojega sinčka.
Čudovito darilo za vsakega bodočega in novopečenega očka. In še namig bodoči mamici: če se sprašuješ, kako svojega izbranca na izviren način presenetiti z novico, da bo postal očka, je ta knjiga brez dvoma super simpatičen odgovor. ;)
"Pridem z nogometne tekme. Nina me presenečeno gleda. Najprej se sprašujem, če jo zanima, ali mi je uspelo doseči kakšen gol, a kmalu se moje misli zberejo in že me obide prva slabost. Nina namreč pokaže na poličko v kopalnici, kjer vame bolšči test nosečnosti, polulan in ves v črticah. Kaj vse se je dogajalo potem, vam razkrijem v nadvse zabavni zbirki zgodb, ki zajema obdobje od nosečnosti do trenutka, ko je Oskar upihnil 1. svečko. In če jih boste prebrali tudi vi, boste bolje pripravljeni na starševstvo. Ali pa tudi ne."