Srebrn obesek Zvezda Severnica

65,00 

Ročno izdelano.
Materiali: srebro 925/000, elektron
Dolžina srebrne verižice: 40 cm
Kategorija: Oznaka:

Opis

Zvezde so čudovita kombinacija čarobnega in skrivnostnega. Ko sijejo na nočnem nebu, nas s svojo pojavo zlahka očarajo in spomnijo, da smo le majhen košček v prostranem vesolju. Poleg tega pa so nam tudi v pomoč pri orientaciji.

Zvezda Severnica je že od nekdaj služila kot svetilnik, kažipot in tako predstavljala upanje za mnoge. Severnica igra posebno vlogo v univerzalni simboliki, in sicer je absolutno središče, okoli katerega se večno vrti nebesni svod. V številnih predelih Evrope in Azije ji pravijo popek, organsko središče, vrata neba. Pravijo, da je povezana s skrivnostjo rojevanja. Simbolizira središče, na katerega se vse nanaša, Načelo, iz katerega vse izhaja, Motor, ki vse poganja.

Srebrn obesek Zvezda Severnica je nastal z mislijo, da bo lastnici služil kot amulet; da ji bo pomagal pri iskanju pravih poti, tako kratkih kot dolgih.

V sredini srebrnega obeska sveti zvezda Severnica, ki je narejena iz elektrona, zlitine čistega srebra in čistega zlata.

Srebrn obesek je oblikovala in ročno izdelala Nina Kamien Šimnovec (avtorica projekta Lepa mami) pod mentorstvom zlatarja in srebrokovača Christopha Steidla Porente (Zlatarna Zlato runo).

 

Najbolj iskano: srebrna verižica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srebrn obesek Zvezda Severnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.