Priročnik za dojenje z nasmeškom Črt & Pika

8,40 

Pred vami je edinstven priročnik za dojenje. Priročnik za dojenje z nasmeškom, je poseben zato, ker so na področju dojenja prvič moči združili strokovnjaki in ustvarjalci. Gre za prvi priročnik, namenjen staršem, v katerem je strokovna razlaga pospremljena s hudomušnimi ilustracijami in dialogi dveh dojenčkov Črta in Pike. Prav tako knjiga ne vsebuje oglasnih sporočil, kar je praksa tovrstne literature.

Opis

ČRT in PIKA. Za vse pomaga ziza, je knjižica o dojenju, ki v ospredje postavlja prvo leto življenja skozi oči deklice Pike in dečka Črta v privlačnih ilustracijah. Hudomušna otroka gledata na dileme in vprašanja, ki si jih zastavljajo novopečeni starši, veliko bolj sproščeno, preprosto in predvsem potrpežljivo. Starši se tako ob prebiranju knjižice lahko nasmejijo, razvedrijo, obenem pa ob kratkih in jasnih strokovnih nasvetih dobijo prve konkretne informacije, kako ob težavah z dojenjem postopati.

Knjižico za dojenje z nasmeškom so ustvarili priznana dramaturginja Nuša Komplet Peperko in grafični inženir Lovro Zapušek (kot Črt in Pika), v Sloveniji in tujini priznana mednarodno pooblaščena IBCLC svetovalka za dojenje Cvetka Skale s strokovnimi nasveti in likovna pedagoginja in striparka Katja Kovše z ilustracijami. Knjigo je strokovno pregledala Pediatrinja leta 2019 v Sloveniji Ksenija Kozorog, dr. med., specialistka pediatrije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Priročnik za dojenje z nasmeškom Črt & Pika”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki