Srebrno-zlata verižica Močna mami

200,00 

Na voljo po naročilu

Ročno izdelano.
Materiali: srebro 925/000, zlato 585/000, citrin
Teža: 4,82 g
Dolžina srebrne verižice: 40 cm
Verižica trenutno ni na zalogi, vendar vam jo z veseljem naredim. Za naročilo prosim pišite na info@lepamami.si ali me pokličite na 031 644 448.

Na voljo po naročilu

Opis

Je že res, da sončnice cvetijo le poleti, a njihova sporočilna vrednost je zimzelena in pomembna skozi celo leto.

Srebrno-zlato verižico “Močna mami” krasi obesek v obliki sončnice – rastline, ki svojo glavo vedno obrača proti soncu in zato predstavlja izjemno pomembne sestavine krepkega življenja: svetlobo, toplino, srečo in vitalnost.

Srebrno-zlata verižica je nastala z mislijo na vse mamice, ki jim v njihovem zahtevnem poslanstvu ni ves čas lahko in vsak trenutek lepo, a vendar je prav, da kljub temu vedno stremijo na sončno stran življenja. Z zadovoljno in močno mami bo namreč tudi preostanek družine veliko lepše cvetel.

Podarite mamici prekrasen spomin na vesel dogodek kot je rojstvo otroka, ali kar tako, za lepši dan. Naj srebrno-zlata verižica “Močna mami” postane njen najbolj zanesljiv amulet in dnevni opomnik, da bo v vseh izzivih ostala pozitivna.

Verižico je oblikovala in ročno izdelala Nina Kamien Šimnovec (avtorica projekta Lepa mami) pod mentorstvom zlatarja in srebrokovača Christopha Steidla Porente (Zlatarna Zlato runo).

Najbolj iskano: Srebrno zlata verižica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srebrno-zlata verižica Močna mami”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki