Uhani metuljčki

45,00 

Ni na zalogi

Srebrni uhani metuljčki so čudovito darilo za srčno izbranko kot tudi za drago prijateljico, sestro, hčerko, sodelavko, … Naj ji ob rojstvu otroka, njenem rojstnem dnevu ali drugi posebni priložnosti prinesejo lahkotnost in igrivost.

Uhani so ročno delo Nine Kamien Šimnovec (avtorice projekta Lepa mami) pod mentorstvom zlatarja in srebrokovača Christopha Steidla Porente (Zlatarna Zlato runo).

Ročno izdelano.
Materiali: srebro 925/000, patinirano

Ni na zalogi

Opis

Metulj je simbol z mnogimi pomeni. V prvi vrsti je simbol spremembe in preobrazbe, saj naznanja nov začetek, ki se ga lahko veselijo vsi, ki obračajo nov list v svojem življenju. Je znanilec pomladi – vsega novega in lepšega, v vsakdanjik pa vnaša lahkotnost in igrivost, smisel za humor in za ples.

S tako imenovanim metuljevim plesom ameriški staroselci zaznamujejo rojstne dneve ter druge življenjske prelomnice. Z energijo metulja se povezujejo tudi, kadar si želijo kakršnih koli sprememb, čiste radosti in barvitosti v življenju.
Metulj ponazarja svobodo in upanje na boljše čase. Na njegovih krilih v nebo pošljemo želje, da bi se nam izpolnila srčna hrepenenja.

Najbolj iskano: ročno izdelani uhani

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uhani metuljčki”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki