Knjiga Nov status: očka

23,00 

Knjiga Nov status: očka je zbirka najbolj branih objav Nejca Šimnovca, avtorja bloga fotrovbrlog.si in srčnega izbranca Nine, avtorice projekta Lepa mami.

V knjigi Nejc na zabaven način opisuje vrtince svojih občutkov in pričakovanj glede prihodnosti, medtem ko je 39 tednov čakal na svojega sinčka.
Čudovito darilo za vsakega bodočega in novopečenega očka. In še namig bodoči mamici: če se sprašuješ, kako svojega izbranca na izviren način presenetiti z novico, da bo postal očka, je ta knjiga brez dvoma super simpatičen odgovor. ;)
“Pridem z nogometne tekme. Nina me presenečeno gleda. Najprej se sprašujem, če jo zanima, ali mi je uspelo doseči kakšen gol, a kmalu se moje misli zberejo in že me obide prva slabost. Nina namreč pokaže na poličko v kopalnici, kjer vame bolšči test nosečnosti, polulan in ves v črticah. Kaj vse se je dogajalo potem, vam razkrijem v nadvse zabavni zbirki zgodb, ki zajema obdobje od nosečnosti do trenutka, ko je Oskar upihnil 1. svečko. In če jih boste prebrali tudi vi, boste bolje pripravljeni na starševstvo. Ali pa tudi ne.”
Kategorija: Oznake:

Opis

Avtor: Nejc Šimnovec

Ilustracije, oblikovanje: Nika Jamnik
Lektura: Majda Rogelj

Tisk: CC Consulting center, d.o.o.

Število strani: 132

Samozaložba, Cerklje na Gorenjskem, 2021

Vse avtorske pravice so last avtorja knjige.

ISBN 978-961-07-0354-9
COBISS.SI-ID 45777923

2 mnenji za Knjiga Nov status: očka

  1. Jana B. Š

    Knjigo smo prejeli in je že v rokah moža, novopečenega očka. Zelo prijetno branje, ko nama seveda najin dvomesečnik nakloni tiste pol urice časa. ?

  2. Darinka

    Zabavna, hudomušna knjiga bodočega očka, ki bo koristna za vse, ki so v pričakovanju te čudovite življenjske vloge. Hkrati pa izjemno srčno darilo mamici in prihajajoči hčerki ali sinku. V trajen spomin na nepozabno potovanje od male pikice do prve rojstnodnevne svečke.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki