Verižica Spirala

Original price was: 125,00 €.Current price is: 110,00 €.

12% Off

Ročno izdelano.
Materiali: srebro 925/000, elektron (zlitina čistega zlata in čistega srebra), smaragd.
Dolžina srebrne verižice: 40 cm.
Premer obeska: 1,9 cm.

 

Namesto smaragda lahko izberete tudi safir, rubin, zeleni turmalin ali oranžni safir (padparacha). Prosim, da svojo željo zapišete v opombe ob zaključku naročila.
Dodajte verižici osebni pečat, V zaključku nakupa pod rubriko GRAVURA NA VERIŽICO vpišite želen napis,
Product total
Options total
Grand total

Opis

Spirala je precej pogosta oblika v rastlinskem in živalskem svetu, poleg tega pa jo srečamo v vseh kulturah in je polna simboličnih pomenov. Spirala predstavlja ponovljene ritme življenja, krožni značaj razvoja, stalnost bitja vpričo bežnosti gibanja. Gre za odprt, optimističen motiv, ki simbolizira novo življenje, rast, moč in ravnotežje.

Verižica Spirala je nastala z mislijo, da bo lastnici služila kot amulet; da bo v življenjskih preizkušnjah ostala stabilna, trdna, po vsakem izzivu pa še močnejša.

V sredini srebrnega obeska se odpira spirala, ki je narejena iz elektrona, zlitine čistega srebra in čistega zlata. Na začetku spirale domuje smaragd; njegov zelen barvni odtenek simbolizira rast in pomladno klitje, zato je bil pogosto povezan s plodnostjo. Postal je ljudski simbol za srečo pri zanositvi in porodu.

Popolno darilo za bodočo mamico ali kot darilo ob rojstvu otroka.

Verižico je oblikovala in ročno izdelala Nina Kamien Šimnovec (avtorica projekta Lepa mami) pod mentorstvom zlatarja in srebrokovača Christopha Steidla Porente (Zlatarna Zlato runo).

 

Najbolj iskano: srebrna verižica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica Spirala”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki