Objavljeno: 30 novembra, 20221168 besed6,1 min branja

Sezona obdarovanj je praktično že tu, zato smo se pri Lepi mami tokrat odločili, da zapišemo ideje za novoletna darila za čisto vse osebe v vašem življenju. Natančno smo razmislili in pripravili seznam priljubljenih in ne ravno vsakdanjih izdelkov, večino smo preizkusili tudi sami. Ne glede na to, ali iščete nekaj za super mami, za svojega nikoli zadovoljnega nečaka, najboljšega prijatelja, ki potuje po svetu ali svojega novega sodelavca oz. vzgojiteljico vašega otroka v vrtcu – preberite naše ideje.

Ideje za novoletna darila zanjo

Najboljša darila za mame

Iskanje pravega darila za vašo mamo se morda zdi nemogoča praznična misija, zato zgolj poslušajte srce. In mamo. Veliko mam ne more živeti brez svilnato mehkih pižam, druge pa ne funkcionirajo brez posebnih in žlahtnih kavnih mešanic. Je mama ljubiteljica gledališča? Karte za prednovoletno predstavo bodo idealno darilo.

Najboljša darila za žene

Popolno darilo za vašo ženo obstaja, tudi če tega nikakor ne verjamete. Ogromno izbiro najdete kjerkoli na spletu samo z enim klikom, naša ideja pa je npr. ljubka šatulja za nakit, napeta knjiga ali poseben kozarec za vino. Če res ne bi radi zgrešili, pa je klasična ideja v novi preobleki unikatni nakit.

srebrni-uhani-kacja-pastirja-3

Najboljša darila za prijateljice

Ne glede na to, ali vaše prijateljstvo traja tri mesece ali tri leta, nakupovanje premišljenega darila za vašo posebno osebo zahteva nekaj razmisleka. Če je knjižni molj in oboževalka napetih kriminalnih romanov, ji lahko podarite tako knjigo kot vstopnico v sobo pobega. Vedno pa lahko podarite karkoli personaliziranega, npr. lepo uokvirjeno fotografijo z najljubšega skupnega potovanja.

Najboljša darila za sestre

Morda imate zelo podoben okus kot vaša sestra – ali pa ste drastično drugačni. V obeh primerih je ugotavljanje, kaj jim je všeč, še vedno lahko zabavno. Ne morete npr. zgrešiti s priročnikom ali dnevnikom, ki bo poskrbel za produktivnost in pozitivnost skupaj s ponosom in samozavestjo. Lahko pa si vzamete nekaj časa in preverite, če boste našli najbolj odbit pulover, ki bo nasmejal vašo sestro.

Najboljša darila za nosečnice

Za nosečnice obstaja veliko udobnih in sproščujočih daril – od električnega masažnega aparata, ki je boljši od maserja, do nežne kremice, ki bo primerna tako za njo kot novorojenčka. Lahko pa se enostavno odločite za kar cel darilni paket, ki je namenjen posebej nosečnicam.

darilni-paket-za-novopeceno-mamico

Ideje za novoletna darila zanj

Najboljša darila za očete

Nekateri očetje so filmski kritiki, ki bi bili veseli novega načina za pripravo pokovke kar doma. Drugi so pravi avdiofili, ki želijo svoje sobe opremiti s profesionalnimi vočniki. In nekateri so igralci golfa, ki so pripravljeni dnevno sobo spremeniti v vadbeno igrišče. Za zadnjega očeta npr. kupite golf postavitev s tremi različnimi luknjami (ali žebljički), ki pričara vzdušje golf igrišča doma.

Najboljša darila za može

Če je rutina vašega moža jutranje prhanje, bo npr. primeren zvočnik, odporen proti prhanju – pa naj gre za klasični rok ali prenos tekme nedeljskega nogometa. Ljubitelj računalniških igric? Naj se zabava z najnovejšo trendovsko igro, pri kateri se mu lahko tudi pridružite. Je rad urejen? Verjetno ima najljubšo znamko balzama za ustnice, kreme za britje in vlažilne kreme, vendar lahko njegovo rutino vedno izboljšate z negovalnim darilom, ki nekaj novega in drugačnega.

balzam-za-moške-ustnice

Najboljša darila za fante

Če vam nikakor ne želi povedati, kakšno darilo bi rad, ste lahko v težavah. A darilo boste lahko izbrali glede na hobije vašega fanta – za tehničnega navdušenca je to lahko zložljiva tipkovnica pametnega telefona, za gurmana strojček za testenine ali najljubši začinjeni arašidi, za domačega mojstra pa vsestransko večnamensko orodje, brez katerega kasneje ne bo več mogel živeti.

Najboljša darila za brate

Za brata, ki potuje zaradi službe ali načrtuje potovanje v tujino, bo ta priročen bluetooth adapter, ki bo omogočil povezavo brezžičnih slušalk z virom aux kabla, kot je sistem v letalu. Za brata, ki vam je v otroških letih nagajal, se malce pohecajte z zabavnim darilom. Brat, ki ga imate najraje, pa si zasluži nekaj žlahtnega. Lahko je nakit ali pa sodobna in trendovska pametna ura.

Ideje za novoletna darila za otroke

Nakupovanje za otroke se včasih zdi res trd oreh, še posebej, če imajo igrač in pripomočkov že dovolj. Če pomislite na vrtoglavo izbiro igrač, kul tehnologije in knjižnih daril, ki so na voljo na trgu, poleg vsega tega pa upoštevate še vse različne starostne skupine, je pred vami je velika odločitev. A brez skrbi: na voljo je veliko unikatnih in personaliziranih predmetov, ki jih lahko starši in njihovi ljubljeni kupijo za malčka s preveč igrač. Vse je v razmišljanju zunaj okvirov. Če želite imeti prednost pri prazničnem nakupovanju, so to najboljša darila, ki jih lahko kupite za srečnega otroka, ki ima vse.

Ostale ideje za novoletna darila

Najboljša darila za dedke in babice

Od starih staršev jih je veliko dejalo, da se veselijo kuhanja s svojimi vnuki. Kuharska knjiga, ki vsebuje otrokom prijazne recepte za zajtrk, kosilo, večerjo in prigrizke, je zasnovana prav za ta namen. Vedno pa je seveda odlično darilo tudi udoben termofor ali vrtno orodje.

darila-za-babice-in-deke

Najboljša darila za najboljše prijatelje

Ustvarite nove spomine s svojim najboljšim prijateljem in mu podarite digitalni čopič, s katerim spremenite telefon ali tablico v platno – kot nalašč za vajino naslednjo ustvarjalno srečanje skupaj.

Najboljša darila za sodelavce

Ne glede na to, ali ste spet v pisarni ali delate iz udobja svojega kavča, boste morda želeli obdariti super sodelavca. Za tiste, ki so naveličani prenašanja svojega prenosnika v torbici, jim priskrbite nosilec iz bombažnega platna, ki je izjemno vzdržljiv in čvrst. Običajno so na voljo v zabavnih vzorcih in jih je mogoče prati v pralnem stroju. A tudi zabavna skodelica bo naredila svoje.

Najboljša darila za šefe

Kupiti darilo za svojega šefa je fantastična ideja, vendar se lahko odločitev, kaj mu podariti, zdi zastrašujoča, še posebej, če ne veste veliko o njegovem osebnem življenju. Ideja? Potovalna blazina jih lahko spremlja na poslovnih potovanjih ali dolgih vožnjah – in jih lahko spodbudi, da sanjajo o vseh načinih, kako vam bodo povišali plačo.

Najboljša darila za učitelje in vzgojiteljice

Za tiste, ki želite izraziti hvaležnost učiteljem vaših otrok, razmislite o skromnem darilu. Npr. namizni koledar, ki vsebuje besedo dneva ali unikatno beležnico. Čudovito in nepozabno darilo pa bo fotografija vseh učencev s podpisi.

ideje-za-učitelje

Številne ideje za učitelje najdete tudi na spletu (VIR 1)

VIR (1) DIY joy

Vaš komentar

Sorodni članki