Objavljeno: 5 novembra, 20211023 besed5,3 min branja

Epsko presenečenje za rojstni dan je vaša enkratna priložnost, da niste vedno TISTA oseba, ki vsako leto načrtuje iste dogodke in ista darila.

Vsekakor se strinjamo, da je težko biti inovativen čisto vsako leto za čisto vsakega obdarovanca še posebej, če ste v „odboru za načrtovanje zabave“ Toda predstavljajte si izraze na obrazih sorodnikov ali prijateljev, ko se na njihov veliki dan zgodi nepričakovano presenečenje za rojstni dan. Neprecenljivo!

Ne glede na to, ali iščete idejo za skrivno zabavo zanjo, darilo za rojstni dan zanj ali drobno gesto, ki izraža velikanske želje – tradicionalno zabavo ob rojstnem dnevu je povsem mogoče spremeniti in nadgraditi v zabavno in nepozabno praznovanje na vsaj 12 načinov.

1. Presenečenje za rojstni dan na delovnem mestu

Vedno je fantastično, ko rojstni dan pride na nedelovni dan. Če pa te možnosti ni (ker je pravzaprav večinoma ni), je naslednja najboljša možnost dodati žarek sonca dnevu, preživetemu na delovnem mestu. Na ta pomemben dan obogatite pisarniški prostor z dostavo pic, balonov, piškotov, cvetja, bogatih šopkov, telegramov itd.

2. Darilni paketi z običajno pošto

Ahhhh, izgubljena umetnost pisanja pisem, žigosanja in pošiljanja. Čudno, a resnično, ljudje danes preprosto ne pričakujejo več pošte v starem, dobrem nabiralniku. Kar jamči fantastično presenečenja za rojstni dan. Srečnežu pošljite kartico, pismo ali pa pojdite korak dlje – personalizirani darilni paketi so krasna opcija.

darilni-paketi

 

3. Pošljite novičko ali dodajte voščilo na spletno stran

Najboljša rojstnodnevna presenečenja se zgodijo, ko prejemnik najmanj sumi. Zato jih vključite v njihovo vsakodnevno „rutino“! Eden od čudovitih načinov za to je prek spletnih strani z novicami ali blogov, na katere je naročen. Plačajte majhno ceno za velik nasmeh, ki nastane zaradi popolnega presenečenja, ko obdarovanec naleti na osebno željo v oglasnem prostoru na spletu ali namesto reklamnega sporočila prejme novičke v obliko rojstnodnevnega voščila.

4. Ogromna škatla, polna balonov in mini nakita

To je ena izmed najbolj pametnih idej za darilo presenečenja za rojstni dan. Najboljše deluje pri majhnih darilih, kot je npr. unikatni nakit. Na konec šopka helijevih balonov pritrdite kakšno darilo. Balone nežno vstavite v večjo škatlo in jo zavijte, pripravljeni, da bo vaš prejemnik zacvilil od veselja, ko se škatla odpre! Poskrbite, da boste uporabili dovolj balonov, da se dvignejo v zrak, vendar ne preveč, da ne bodo pobegnili in se izmuznili z darilom.

unikatni nakit

5. Presenečenje za rojstni dan v obliki doživetja

Vsakdo ima vsaj eno mesto, ki ga je kdaj omenil. Bodisi je tam že bil in bi se rad vrnil, ali pa ga še nikoli ni obiskal in si ga resnično želi obiskati. Torej … odpeljite jih tja! Takšno rojstnodnevno presenečenje je izjemno prilagodljivo, sami pa določite „obseg“ takega darila. Lahko je preprosto najljubša lokalna restavracija, ki jo jo treba preizkusiti, ali pa kaj bolj veličastnega, denimo potovanje v povsem novo državo, ki čaka na raziskovanje.

6. Zmontirajte skupne spomine

Zadolžite družino in prijatelje z vseh koncev, da vam pošljejo digitalni videoposnetek, ki vključuje voščilo ob rojstnem dnevu ali najljubši spomin. Zberite jih vse in vklopite vašo kreativnost, da ustvarite en odličen, personaliziran filmček, ki je poln presenečenj za rojstni dan obdarovanca.

7. Najemite osebnega kuharja

Ravno takrat, ko obdarovanec misli, da mu boste kuhali … premislite ponovno! Najem kuharja je presenečenja za rojstni dan za popolnoma vsakogar, ki je saj malce gurmana. Kar pa smo praktično vsi. Pa še nihče ne dvigne niti prsta. Najem osebnega kuharja za pripravo okusnega obroka je torej preprost način, da skupaj uživate v sproščenem večeru, preživite nekaj kakovostnega časa in uživate v specialitetah.

kuhar

8. Sporočilo preko radia

Kakšne ideje za rojstni dan presenečenja so za najboljšega prijatelja kratke in sladke, a slišane povsod? Želje, poslane po etru! Verjetno ste se z njim dovolj družili, da veste, katera radijska postaja mu je najljubša. Zato pokličite na radijsko postajo, naročite pesem in oddajte voščilo. Ne glede na to, ali se vozi na delo ali na izlet, voščilo ga bo resnično razveselilo.

9. Odvijanje klobčiča vrvi

Postavite darilo nekam – kamor koli, blizu ali daleč. Nanj privežite en konec vrvi, nato pa v bistvu pojdite na sprehod. Sprehodite se po hiši, dvorišču ali morda celo do tja, kjer se odvijajo rojstnodnevna praznovanja. Ko pridete do drugega konca vrvi (ali dosežete začrtane meje), jo prilepite na majhno škatlo ali kartico, ki jo obdarovanec odpre in prebere navodila, kako priti do darila.

10. Pinjata za odrasle

To je idealno za, recimo, presenečenje za 30. rojstni dan. Ali katero koli ‘zrelo’ starost, ki se še vedno počuti mlado po srcu. Dejstvo, da je pinjato mogoče napolniti z veliko več kot le s sladkarijami, samo še dodatno prispeva k zabavi odraslih. Razmislite o starosti primernih dobrotah, kot so darilni boni, obeski, nakit, parfumčki …

K vsakemu darilu lahko vedno dodate tudi šaljivo voščilnico (VIR 1)

11. Organizirajte ne tako tipičen piknik

Ta ideja za rojstni dan je kot nalašč za moža ali ženo. Vključite vse običajne pripomočke za piknik, vendar za še bolj romantičen, čarobni obrok presežite osnovno idejo piknika. Razmišljate kreativno, kako npr. okrasiti območje okoli odeje – uporabite npr. večje kozarce, polne LED čajnih lučk in jih obesite na bližnje drevo. Navesite verige z baloni in skrijte darilo v okolico.

12. Polnočna norost

Ta ideja je kot nalašč za osebo, ki običajno ni nočna sova. Nastavite njegov/njen alarm tako, da se na njihov veliki dan oglasi ob polnoči. Nato organizirajte zabavne dejavnosti, kot je hitra pijača, preden se bližnji bar zapre, pohod ob mesečini, taborni ogenj s penicami, odvijanje prvega darila .. In čisto na koncu opazovanje čudovitega sončnega vzhoda, ki vzhaja z najlepše razgledne točke.

VIR (1) All gifts considered

Vaš komentar

Sorodni članki