Objavljeno: 28 marca, 20231172 besed6,1 min branja

Presenečenja so zabavna in vznemirljiva, prave ideje za presenečenje za fanta ali moža pa so lahko zabaven način za popestritev vajine zveze. Ker najbrž nočete, da bi vaše razmerje prehitro izgubilo čarobnost in želite ohraniti svojo romanco živo, potrebujete nekaj novih in ustvarjalnih načinov, kako izraziti svojo ljubezen do partnerja. To lahko storite tako, da svojemu partnerju občasno pripravite majhna presenečenja. Ni nujno, da gre za velike geste. Že če mu pokažete, da želite, da je srečen in vam je mar zanj, se bo počutil posebnega. Poglejmo torej, kako presenetiti partnerja in mu polepšati ne samo enega, ampak tudi naslednje dni.

1. Organizirajte lov na zaklad

Ni treba, da so presenečenja draga. Štejeta misel in trud. Če naredite nekaj izključno zanj, ga bo to zelo osrečilo. Pripravite lov na zaklad za partnerja z namigi, ki jim bo sledil. Kar najde kot nagrado, je lahko karkoli. Čisto pravi darilni paket, njegova najljubša čokolada, nov parfum, ki si ga je želel, ali pa kar vi! Uporabite svojo domišljijo in ustvarjalnost, da bo ostal brez besed.

2. Privoščite mu profesionalno masažo

Pripravite mu masažo presenečenja. Romantična masaža s cvetjem in svečami ga bo zagotovo razbremenila in mu pomagala, da se sprosti po napornem dnevu v službi. Zatemnite luči, prižgite aromatične sveče, priskrbite si masažno olje, razkošne brisače in podobno ter mu privoščite nego, ki si jo zasluži! Lahko si ogledate videoposnetke na YouTubu, da se poučite o učinkoviti masaži, ki bo pomirila njegove mišice in mu pomagala, da se sprosti.

masaža-partnerja

3. Zapišite mu sporočilce na ogledalo

Med prhanjem se prikradite v kopalnico in na zarošeno ogledalo napišite: “Ljubim te” ali “Čakam te”. To lahko storite tudi na steklih njegovega avtomobila. To je hiter in prisrčen način, da mu poveste, kako zelo ga obožujete. Druga možnost je, da s kečapom napišete stvari na njegovo hrano, vendar bo to morda težko izvesti, če niste ravno natančni.

4. Kupite mu vstopnico za njegov najljubši dogodek

Ali je oboževalec določene glasbene skupine? Ali obstaja kakšen športni dogodek, s katerim je obseden? Ali pa se preprosto ne more naveličati stand-up komedije? Če veste, kaj ga zanima, ga presenetite tako, da mu kupite vstopnice za tisto »nekaj«, kar obožuje. Tudi party na plaži. Če želi iti, mu kupite vstopnico in ga pospremite. Še bolje, pojdite z njim in se zabavajte!

kako presenetiti partnerja grafika

Dodatne ideje za presenečenja (VIR 1)

5. Načrtujte nočni zmenek presenečenja

Ni vam treba čakati na rojstni dan ali obletnico, da bi šli na romantičen večer s svojim izbrancem! Načrtujte dogodek na povsem naključen dan in ga presenetite. Še bolje – pričakajte ga v službi, odpeljite ga v vaš najljubši pub ali restavracijo, kasneje pa v klub, kjer bosta preplesala celo noč. Če sta oba bolj mirna, pojdita na travnik ali poleti na plažo s steklenico vina in sendviči. Zgolj preživita skupaj nekaj kakovostnega časa in se pogovarjajta.

6. Rezervirajte hotelsko sobo

Ni to, kar mislite! Rezervirajte sobo za oba, da bosta skupaj preživela nekaj kvalitetnega časa. Lahko se crkljata, gledata filme, se kopata v hotelskem bazenu – aah, blaženost! Ne pozabita uporabiti razkošja sobne strežbe. Razvajajta se – oba si to zaslužita.

par-v-hotelski-sobi

7. Skuhajte njegov najljubši obrok

To je odlična izbira, ker pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. Pokličite njegovo mamo ali prijatelja, ugotovite, katera je njegova najljubša jed, in jo skuhajte. Recepte lahko poiščete tudi na spletu. Oboževal vas bo, ko bo videl, koliko truda ste vložili v pripravo obroka. Če nič drugega in če vam kuhanje res ne gre, pozimi bo vesel tudi vroče čokolade ali kave.

8. Prijavite ga na tečaj, ki si ga je vedno želel

Ali se je vedno želel naučiti slikati, igrati kitaro, se pridružiti kolesarskemu klubu, hoditi na kuharski tečaj ali se lotiti mizarstva, a preprosto ni imel volje ali energije, da bi se prijavil? Prevzemite pobudo in ga prijavite na nekaj, za kar veste, da mu bo všeč, vendar je preveč sramežljiv, da bi to naredil sam. Lahko se celo prijavite z njim! Ne samo, da se bosta naučila nove veščine, ampak bosta skupaj preživela nekaj kakovostnega časa in počela nekaj, kar mu je všeč.

9. Pojdite po opravkih namesto njega

Ali sovraži nakupovanje živil? Ali ignorira svoj račun za elektriko? Je pozabil na popravilo klimatske naprave? Se izogiba naročanju pri zobozdravniku? Ljudje včasih razvijejo veliko tesnobo celo zaradi običajnih stvari in se jim izogibajo za vsako ceno. Naredite to namesto njega – večno vam bo hvaležen. Počutil se bo cenjenega in ljubljenega in bo nadvse presenečen nad to lepo gesto.

10. Pripravite filmski večer s projektorji in zvočniki

Sta zamudila film, ki sta si ga oba zelo želela ogledati? Nastavite projektor in zvočnike kar doma, udobno se namestite z blazinami in mehkimi odejami ter pripravite pokovko. In doživite filmsko izkušnjo kar doma. Zatemnite luči in se crkljajte. Dodatne ugodnosti, ki v kinematografih niso možne!

11. Načrtujte izlet presenečenja

Ali rad hodi na pohode? Je kolesarjenje po mestu njegova razvada? Ali rad obiskuje muzeje? Presenetite ga z načrtovanjem dneva in ga spremljajte pri početju stvari, ki jih ima rad. Ne le, da se bosta bolje spoznala, ampak tudi preživela bosta kakovosten čas skupaj.

par-na-izletu

12. Kupite darilo za njegovega ljubljenčka

To bo luštno presenečenje! Kot že veste, to ni njegov ljubljenček, to je njegov otrok. Če poskrbite za njegovega najboljšega prijateljčka, boste osvojili tudi srce njegovega očka. Kdo ve, morda bo ta ljubljenčke kmalu tudi v vaši oskrbi? Preprosto kupite nekaj ljubkega za njegovega hišnega ljubljenčka in gledal vas bo z drugačnimi očmi. Za njegovega hišnega ljubljenčka lahko tudi rezervirate termin za nego ali mu podarite komplet za nego in dobro počutje kosmatega prijatelja.

13. Organizirajte mu večer s prijatelji

Povabite njegove prijatelje, naročite pico, kupite pivo ter pripravite televizijo. Pustite mu, da ima fantovski večer, medtem ko greste ti prenočiti k svoji prijateljici. Prijetno bo presenečen nad vašo premišljenostjo in razumevanjem njegovih želja. Verjemite nam, dušiti nekoga s svojo ljubeznijo ni prava pot. Pokažite mu, kako dobro razumete njegove potrebe.

14. Zlikajte njegova delovna oblačila

Ta ga bo presunilo! Ko bo ugotovil, da mu ob zamujanju v službo ni treba dodatno likati oblačil – ker jih sam pač ni zlikal – vas bo imel še malo več rad.

Sklep

Takole, da ne boste podarjale samo nakita, smo zapisali 14 super načinov, kako presenetiti partnerja. Že če preizkusite samo enega, bo rezultat, hm – preverite same :)

VIR (1) Ordinary Happy

Vaš komentar

Sorodni članki